GEKAB Play

Välkommen till GEKAB Play. Här publiceras instruktionsfilmer till GEKAB's Print shop samt handhavande av de olika produkterna.

Tips! För att få med dig instruktionerna under din första session kan du dra loss fliken i din webbläsare och ha två fönster öppna, ett med systemet och ett med instruktionsfilmen.

001

Skapa ett konto

Skapa ett konto i GEKAB's Print shop.

002

Skapa kabelmärkning

Skapa kabelmärkning med GEKAB's Print shop.

excelimp

Skapa graverade skyltar från Excel

Skapa skyltar från excelfil med GEKAB's Print shop.

klistrain

Importera från tabell eller Excel

Skapa kabelmärkningar från text fil eller importera från excel.

central1

Centralmärkning/gruppförteckning

En guide för att enkelt kunna skapa centralmärkningar / gruppförteckningar.

pz18

Partmärken

I den här filmen visar vi hur GEKAB´s unika PZ-18 märken kan fästas på en part.

graveradskylt

Kom igång med graverade skyltar

I den här filmen visar vi hur enkelt den graverade skylten separeras från kartan och hur de kommer levererade.

gk8

Kabelmärkningar

I den här filmen visar vi hur man enkelt sätter fast en kabelmärkning och hur de kommer paketerade.