topbanner


Vårt koncept bygger på "smarta produkter", enkel beställning, smart paketering och sortering samt snabb leverans.

 

Smarta produkter

Samtliga kort är utformade på ett sådant sätt att enskilda märken enkelt kan frånskiljas medan de resterande sitter kvar på kortet. Detta är unikt jämfört med våra konkurrenter! Där kommer märkena ofta i löpande bana vilket innebär att kortet delas upp för varje märke som avskiljs. I slutänden riskerar man då att hamna i ett ostrukturerat kaos med ett konfetti av olika märken som montören skall leta efter.

Gekab web

Beställning

Vi har tagit fram en programvara, on-line på webben, där man mycket enkelt kan generera sin beställning.

- Var du än befinner dig

- När som helst på dygnet

gekab mac

Flexibilitet

Det är absolut inget krav att beställning sker på webben. Har du underlaget redan i någon form av tabellformat (excel eller liknande) kan du självklart skicka över detta underlag i stället.

saljbild2

Logistik och leverans

När man är medveten om att en montör kostar 8:- / minuten inser man att logistik och hantering är helt avgörande för slutkostnaden. Vi erbjuder snabba leveranser. Ordrar som är beställda före kl. 14.00 levereras redan samma dag (upp till ca 1000 märken). Förnuftigt sorterat och packat. Detta är oerhört viktigt! Vi har lagt in möjlighet för dig som kund att själv styra sorteringen i orderprogrammet, ta vara på detta. Vi packar alla kort i speciellt framtagna plastfickor där varje kort har sin givna plats. Skall ni märka kabeln endast i båda ändarna packar vi märkena i två identiska omgångar, en för respektive ände.

saljbild1

Mervärde

Varje order bekräftas via E-post, detta gör vi med en bifogad excel-fil, i denna fil är det genererat en kabellista och/eller en parttabell. Dessa kan senare med fördel användas som underlag till er relationshandling på projektet.

kjell2